Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2017. December 05. 15:06, kedd | Külföld
Forrás: mti

Agyonlőttek egy fiatal adománygyűjtőt Clevelandben

Agyonlőttek egy fiatal adománygyűjtőt Clevelandben

A 27 éves tettes egy utcán közelről főbe lőtte gyerekek hitoktatásával is foglalkozó áldozatát, a 21 éves Jared Plasecet, aki a Bibliával a kezében halt meg.

A gyilkosság a hét végén történt. A tettes menekülés közben négy autót rabolt el, mire a rendőrség elfogta. Az egyik kocsi vezetőjét lábon lőtte. A gyilkos a 27 éves William Jones, aki egy év szabadult a börtönből, melyben két évet töltött fegyveres autórablásért, és jelenleg is rendőrségi felügyelet alatt állt.

Hogy miért ölte meg az adománygyűjtőt, a rendőrség nem közölte. Az illetékes bíróság hétfőn úgy döntött, hogy 5 millió dollár óvadék fejében Jones szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 07:39, hétfő | Külföld

Tovább növekedett a halálos áldozatok száma az Egyesült Államok délkeleti, hurrikán és árvíz sújtotta államaiban

Tovább növekedett és megközelítette a százat a halálos áldozatok száma az Egyesült Államok délkeleti, hurrikán és árvíz sújtotta államaiban, miközben a romok eltávolítása is zajlott vasárnap.

2024. Szeptember 30. 07:38, hétfő | Külföld

Szijjártó Péter üdvözölte az Osztrák Szabadságpárt győzelmét

\"Micsoda hétvége!! Csehország után a szomszédban is Patrióta-győzelem\" - értékelte az ausztriai választás eredményét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap esti Facebook-bejegyzésében.

2024. Szeptember 29. 08:20, vasárnap | Külföld

Izraeli hadsereg: légicsapásban meghalt a Hezbollah vezetője

Az izraeli hadsereg (IDF) azt közölte szombaton, hogy egyik előző napi célzott bejrúti légicsapásában életét vesztette az Iránból támogatott libanoni síita mozgalom, a Hezbollah vezetője, Haszan Naszrallah sejk.

2024. Szeptember 28. 08:57, szombat | Külföld

Számos halálos áldozatot követelt, áradásokat okozott, nagy területen áramkimaradással Helene-hurrikán

Az Egyesült Államok dél-keleti részén meghaladta a negyvenet a Helene-hurrikán halálos áldozatainak száma, a vihar áradásokat, komoly károkat, és nagy területen áramkimaradást okozva halad keresztül több államon pénteken.