Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2018. Október 07. 13:43, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Érzelmekre építő baleset-megelőzési programot hirdet az Autós Nagykoalíció

Érzelmekre építő baleset-megelőzési programot hirdet az Autós Nagykoalíció

Érzelmekre építő baleset-megelőzési programot hirdet az Autós Nagykoalíció - mondta a szervezet vezetője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Az lenne jó, ha mindenki úgy vezetne, mintha a számára legfontosabbak lennének körülötte. Például nyomná-e a gázt egy szűk utcában valaki, ha a saját gyereke futballozna az út szélén? - vetette fel Knezsik István, a szervezet elnöke.

Hozzátette, sokan önzően, agresszíven vezetnek, pedig az a legfontosabb, hogy mindenki hazaérjen. Idén eddig több halálos közlekedési baleset történt, mint a tavalyi év hasonló időszakában - jegyezte meg.

Knezsik István szerint a négy legfontosabb szabály a városi autós közlekedésben: az elsőbbség, a jobbra tarts, az irányjelző használata és a követési távolság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 29. 08:18, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Csehországba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen felköszönti 80. születésnapján Milos Zeman korábbi cseh köztársasági elnököt

2024. Szeptember 29. 08:15, vasárnap | Belföld

Az ötöslottó nyerőszámai

2024. Szeptember 28. 09:09, szombat | Belföld

KSH: augusztusban 4 millió 748 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,2 százalék

2024 augusztusában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 39 ezerrel, 4 millió 748 ezerre nőtt. A munkanélküliek száma 210 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,2 százalék volt

2024. Szeptember 28. 09:05, szombat | Belföld

Gulyás Gergely: Orbán Balázs félreérthetően fogalmazott, de ez nem változtat az elmúlt évtizedben végzett kiváló munkáján

A miniszterelnök politikai igazgatója félreérthetően fogalmazott, ez azonban nem változtat az elmúlt évtizedben a magyar közéletben végzett kiváló munkáján - írta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken a Facebook-oldalán.