Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. December 17. 18:00, kedd | Belföld
Forrás: mti

Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul A Dal

Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul A Dal

Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul A Dal 2020 dalválasztó-show kilencedik évada február 1-jén a Duna Televízió műsorán.

Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard énekesnője és Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere másodszor foglal helyet a zsűriben, hozzájuk csatlakozik Pély Barna énekes-gitáros-zeneszerző és Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója. Fehérvári Gábor Alfréd harmadszor vezeti majd a műsort, társa Rókusfalvy Lili lesz, akit először láthatnak a nézők A Dal műsorvezetőjeként.

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására - mondta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója a keddi sajtótájékoztatón Budapesten.

Hozzátette: mindez visszaigazolja a műsorkészítők döntését, hogy A Dal 2020 missziója immár az, hogy közvetlenül támogassa a magyar könnyűzenét.

Címkék: A dal, dalválasztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket